úterý 6. září 2011

Senilní zednář Schwarzenberg vede zemi do pekel, ulevil si opět Bátora

Ladislav Bátora, potomek hraběnky Bathoriové, jenž proslula jako "Čachtická paní" a toho času zaměstnanec ministerstva školství poukázal na příslušnost předsedy TOP09 k tajnému spolku Senilních zednářů, tajmené odnože Svobodných zednářů.
Znak senilních zednářů
Zdroj: Novinky.cz a iDNES
Zdroj obrázku: wikipedie

Podle pozorovatelů se jedná o politický tah, motivovaný především Báthorovou závistí, protože zatímco Schwarzenberg je kníže, Bátora je pouze hrabě a fakt, že zatímco kníže Schwarzenberg restituoval kde co, Bátorovi Čachtice nevrátili.

Pan kníže přijal výroky pana hraběte s ospalým klidem a vzkázal mu, aby nejprve upravil své vztahy s norskými templáři. Bátora se následně pokusil zahrát celou věc do outu tím, že popřel, že by o panu Schwarzenbergovi psal jako senilním zednáři. Podle opisu tajné depeše naši redaktoři zjistili, že se tímto ústupkem pokoušel získat ústupek na straně svého rivala, tj. aby pan Schwarzenberg popřel, že mluvil o norských templářích. Na vedení do pekel však trvá, protože k tomu celé odpoledne kreslil hezký obrázek a byla by škoda ho neukázat.

Nyní vyčkáváme, zda Karel Schwarzenberg smírnou nabídku přijme či nikoliv a co udělá pan prezident, jenž bere jakýkoliv útok proti Bátorovi jako útok proti svému majestátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat