čtvrtek 8. září 2011

Hacker zveřejnil adresář z Bátorova e-mailu, jsou v něm i extremisté

Nastává nová éra počítačové kriminality, již ne počítačoví piráti, ale kovbojové ohrožují naše bezpečí. Jeden takový, Luckyluck, ovládl nejen email Ladislava Bátory, ale i samotného Bátoru.Hacker zveřejnil adresář z Bátorova e-mailu, jsou v něm i extremisté
Zdroj: iDNES
Zdroj obrázku: Salvatore Vuono / FreeDigitalPhotos.net

Navzdory tomu, že hacker Bátorovo heslo k emailu zveřejnil, Bátora nebyl schopen se na mail dostat. Byl totiž ovládnut počítačovým virem.

"Ano, ten seznam je autentický. Jsem z toho zděšen, jak jednoduše lze v Česku prolomit důvěrná data," uvedl Bátora ve vzácném okamžiku, kdy nad sebou opět získal kontrolu. Poté křečovitě odtančil a neustále dokola opakoval "jsem padouch, jsem padouch".

Hacker mimo získání kontroly nad Ladislavem Bátorou poslal konkurenčnímu plátku Parlamentní listy i obsah Bátorovi korespondence, včetně 1600 stránkového manifestu o obnovení templářského řádu na území ČR a opisy tajných depeší mezi Paroubkem a marťany z roku 2005. Z těch vyplynulo, že se Paroubek pokoušel marťanům výměnou za podporu ve volbách nabídnout některé, zejména opoziční, funkcionáře na pokusy. Součástí nabídky byl i současný hejtman David Rath, jenže marťani odpověděli, že ho nechtějí a ať si ho Paroubek nechá. Ten naštěstí trval na tom, že buď všechno nebo nic a invaze marťanů tak byla zažehnána.

Bátora podle všeho depešemi držel Paroubka v šachu a donutil ho k odchodu do ústraní, ovšem teď, když vše vyšlo na světlo, mu už nic nebrání ve velkolepém buldozerském comebacku.

Žádné komentáře:

Okomentovat