čtvrtek 16. února 2012

Na jednoho živého člověka připadá patnáct mrtvých, spočítali vědci

Přípravně-Reciproční Ústav Sanace Exotických a Racionálních Incidentů (PRÚSERI) vypracoval pro ministerstvo vnitra studii týkající se připravenosti České republiky na případnou zombie apokalypsu. Výsledky jsou alarmující.
Na jednoho živého člověka připadá patnáct mrtvých, spočítali vědci

Zdroj: iDNES
Zdroj obrázku: siraphat / FreeDigitalPhotos.net

Podle studie vychází v globálním měřítku na jednoho živého člověka 15 mrtvých a s počátkem apokalypsy lze počítat s tím, že se poměr ještě zhorší. Česká republika nemá vypracovaný žádný krizový plán, jak takovou situaci řešit, ale ani ve světě na tom nejsou s připraveností na příval oživlých mrtvol zrovna dobře. Celou věc berou jakž takž vážně pouze spojené státy, ovšem s kontroverzními výsledky. Jak jsme již dříve informovali, s nasazením Brada Pitta se objevili jisté technické potíže a americká armáda dokonce zadala firmě BRAAAINZ zakázku na oživení tisíce padlých vojáků, což je vzhledem ke globální nepřipravenosti na zombie apokalypsu vysloveně hazard.

Ministerstvo vnitra v reakci na studii zvažuje urychlený nákup řetězových pil na každou policejní služebnu, dokud jsou ještě slevy. Ministerstvo obrany zas s firmou BRAAAAINZ jedná o nákupu speciálního aeosolu, který funguje jako repelent proti oživlým mrtvolám a současně příjemně voní. Obojí je, dle mluvčího ministerstva obrany, klíčové pro bezpečnost státu v případě takové události.

Žádné komentáře:

Okomentovat