středa 14. prosince 2011

Vánoční přání s nabídkou rehabilitace poslala námořní pěchota tisíci mrtvým hrdinům

Jelikož na vojáky spojených států dopadá stres z nepříliš úspěšných zahraničních misí a odcházejí z armády, rozhodlo se velení doplnit stavy skutečně spolehlivými a chrabrými vojáky. Zhruba tisícovce padlých hrdinů tak letos společně s vánočním přáním přišla i nabídka rehabilitace.
Vánoční přání s nabídkou rehabilitace poslala námořní pěchota tisíci mrtvým hrdinům
Zdroj: Novinky.cz
Zdroj obrázku: wikipedie

Podle našich informací se mnozí padlí hrdinové k nabídce staví dosti chladně, někteří dokonce dělají mrtvé brouky. Podle konzultanta společnosti BRAAAINZ inc., která má rehabilitaci vojáků na starosti je to však jen dočasný stav a ujistil nás, že uvidíme, jak nebožtíci pookřejí, jen co se jim to náležitě rozleží.

Vrchní velení hodlá na rehabilitaci padlých hrdinů postavit svoji budoucí odvodovou strategii. "Narozdíl od zobanů už padlí hrdinové prokázali svoji odvahu a ochotu položit za vlast život. Právě z jejich řad bychom měli nabírat nové síly, " řekl nám generál A. Green.

Nezbývá než doufat, že tyto recyklační plány nezhatí například takový Brad Pitt ve snaze napravit si reputaci po svém posledním debaklu, o němž jsme vás již dříve informovali.

Žádné komentáře:

Okomentovat