čtvrtek 6. října 2011

Vědci objevili Nový prostor, je přesvědčen český fyzik

Jaderný fyzik Mikuláš Kuzmiak bádal i v tajném ústavu bývalého SSSR. Část odborné veřejnosti odmítá objev CERN jako chybu metodiky, on je ale přesvědčen, že ověřování dokáže, že Nový prostor byl skutečně objeven.
Vědci objevili nový prostor, je přesvědčen český fyzik
Zdroj: IHNED.cz
Zdroj obrázku: http://www.novyprostor.cz/

Existuje Nový prostor, jehož nosičem jsou neutrina. Takové je podle 81letého Mikuláše Kuzmiaka, který se celý život zabýval jadernou fyzikou, nezvratné vysvětlení převratných měření z Evropské organizace pro jaderný výzkum (CERN), která odporují Einsteinovým teoriím.

Nový prostor je časopis, který prodávají lidé v obtížné sociální situaci, aby si vydělali na živobytí. Prodej se řídí jistými pravidly a prodejci musejí dodržovat kodex.

V tom je ovšem háček, protože neutrina jsou nejen malá ale i pochybně rychlá a prakticky nedetekovatelná. V žádném případě však nejsou oprávněnými prodejci, protože jim nebyla vydána průkazka a ani neodebírají NP na příslušných místech. Je zahádou, odkud neutrina Nový prostor berou, dost možná se jedná o černý tisk plagiátů.

Upozorňujeme proto čtenáře, aby kupovali Nový prostor výhradně od prodejců, kteří mají platnou průkazku a ne od nějakých neutrin.

Žádné komentáře:

Okomentovat