pátek 24. června 2011

Rozpuštění KSČM probere vláda, vnitro už dokončilo právní analýzu

Vláda se chystá ke konečnému řešení komunistické otázky. Jelikož se metody jako střílení, věšení, nebo zplynování historicky neosvědčily, přichází ministerstvo vnitra s novou metodou - rozpuštěním.

http://www.chemie.unibas.ch/
Zdroj: iDNES.cz
Zdroj obrázku: www.chemie.unibas.ch

Mluvčí ministerstva vnitra nám sdělil, že problém řešili spolešně s odborníky z Akademie Věd a podařilo se jim najít bezpečný způsob likvidace komunistické strany.

V posledních letech se stal velmi populárním pokus rakouského fyzika Schrödingera s uzavřením kočky v krabici. Dokud krabici neotevřeme a nezkontrolujeme životní funkce kočky, tak je kočka v každém okamžiku současně živá i mrtvá. Tohoto poznatku využil tým pro vypracování rozpouštěcí metody.

Straníci KSČM budou uzavřeni v neprůhledných kontejnerech, do kterých budou vpravena rozpouštědla. Po vypuštění rozpouštědel bude kontejner otevřen a protože už v něm rozpuštěný představitel nebude, tak nebude možné říci, jestli je živý nebo mrtvý. Nebude tak naplňena skutková podstata trestného činu vraždy, ani pokusu o vraždu (pracovníci rozpuštěcí stanice budou instruováni tak, aby postupovali s úmyslem straníky pouze rozpustit, nikoliv připravit o život)

Vědci z AV se však domnívají, že si pracovníci ministerstva vnitra něco špatně vyložili.

Žádné komentáře:

Okomentovat