středa 29. června 2011

Politik-závodník ze Silnice smrti přijde o výkonný monopost

Tomáš Vavřinec, hlavní aktér nové realityshow TV Nova - Silnice smrti - a zastupitel Prahy 7 přijde o svůj výkonný monopost, se kterým na trati vydobyl nejedno vítězství. Místo toho vyfasuje vůz Audi.
Politik-závodník ze silnice smrti přijde o výkonný monopost
Zdroj: aktuálně.cz
Zdroj obrázku: vavrinec.eu

Nově chystaná realitysho Silnice smrti, kde budou účastníci projíždět tratí plnou nástrah (jako vodní, ohnivé a hluboké příkopy, propadliště či probíhíhající stádo nosorožců) získala velkého sponzora, automobilku Audi, jenž trvala na tom, že se předjezdec-celebrita nebude po trati prohánět ve svém osobním monopostu, místo toho pojede vozem Audi. Předjezdci Vavřincovi to sice neudělalo radost, ale protože má o účast v realityshow zájem (předjezdec projíždí tratí před nasazením nástrah a v případě úmrtí všech soutěžících získává hlavní cenu), rozhodl se vůli sponzora podvolit.

Podle informací ze strany TV Nova jsou účastníci nové realityshow seznámeni s tím, že do soutěže vstupují na vlastní nebezpečí a ačkoliv nebudou vědět, co na ně bude čekat, dobře vědí do čeho jdou a s případnými kompenzacemi za újmu na zdraví či životě nemohou počítat.

Tato originální show byla uvedena mnohokrát ve všech koutech světa a všude slavila úspěch. Úmrtnost účastníků většinou nepřekročila 80% a v indii dokonce jeden jógín vyšel z hořícího vraku bez trvalých následků.

"Uděláme vše, aby se to u nás neopakovalo, " ujistila nás tisková mluvčí TV Nova. "Dokonce jsme připravili i překvapení pro předjezdce, což je světová novinka."

Diváci realityshow se tedy mají po dlouhé době zas na co těšit.

1 komentář: