pondělí 21. listopadu 2011

Lenin je stále s námi. Skrývá se i za trafikou v pražském metru

O tom, že revolucionáře a ikonu komunistického hnutí, Vladimíra Iljiče Lenina v mauzoleu už dávno nahradila atrapa není pochyb, otázkou ovšem je, jak zmizel originál. Naši reportéři zachytili horkou stopu!
Lenin je stále s námi. Skrývá se i za trafikou v pražském metru
Zdroj: iDNES
Zdroj obrázku: wikipedie

Navzdory městské legendě, že se Lenin nachází kdesi v pražské Ječné ulici, vedou jeho stopy hlouběji do nitra Prahy, přesněji do stanic metra - snad pro posílení undegroundové image. Zde byl V. I. Lenin spatřen, jak číhá ve stínu za trafikou a našeptává zákazníkům nové ideály leninismu. Když ho však reportér chtěl konfrontovat, zmizel v útrobách ventilačního systému.

Lenin působí na území ČR již delší dobu, jeho poslední výraznou akcí bylo narušení natáčení filu "Slunce, seno, erotika" začátkem devadesátých let. Vzhledem k tehdejší politické situaci byla scéna, kdy komunistický revenant zcizil láhev vodky přetočena a Lenin byl nahrazen Cecilkou v masce.

Kde udeří přízrak z minulosti příště nikdo netuší, naši žurnalisté mu však budou v patách, aby vám přinesli zaručeně pravé, čerstvé a exkluzivní zprávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat