sobota 18. srpna 2012

Klausův muž Hájek odsoudil u svatého Václava pochod homosexuálů

Petr Hájek, jenž si nechal své dívčí jméno i poté, co se stal mužem Václava Klause, dohnal svůj protest proti pochodu homosexuálů až k nejvyšší instanci - Soudu svatého Václava (světec se účastnil pouze v zastoupení a jeho úlohu ztvárnil Václav Klaus). Současně přednesl vizi nové rodiny, řádu, života, vesmíru a vůbec, vypracovanou odborníky sdružení D.O.S.T.
Klausův muž Hájek odsoudil u svatého Václava pochod homosexuálů
Zdroj: iDnes
Zdroj obrázku: wikipedie

"Už nebudou táta a máma, ale rodič 1 a 2, to je realita, která stojí proti rodině, řádu, Bohu a civilizaci," zahájil hájek Hájek líčení D.O.S.T.atečné vize budoucnosti.

Navázal velvislanec Jiří Karas, jenž neváhal sednout do vládního speciálu a přiletět až z Běloruska, aby mohl před soudem svatého Václava promluvit:

"V pozadí ekonomické krize stojí krize morální. Eutanázie, potraty, prostituce i tento pochod Prahou. Protestuji proti tomu, že homosexuálové chtějí projevit nadřazenost vůči nám, ostatním občanům. Nechápu, proč bych se pochodu neměl zúčastnit jen proto, že nejsem homosexuál," rozhořčil se Karas natolik, že zapoměl přednést svoji část D.O.S.T.atečné vize.

"Je to určitý symptom úpadku té naší společnosti, že to, co patří do soukromí, se ukazuje na veřejnosti," vstoupil do projevu šéf Akce D.O.S.T. Michal Semín a spražil Karase pohledem. Následně všem přítomným vysvětlil, když už se tedy toto téma nakouslo, že pořadatelé pochodu chtějí propagací homosexuálního životního stylu vyrábět homosexuály tím, že znejisťují mladé chlapce a dívky.

Svatý Václav, ztvárněný Václavem Klausem se dal slyšet, že výroba homosexuálů opravdu, ale opravdu není směr, kterým by se měl český průmysl v době krize vydávat.

"Ve mě samém vzklíčilo po posledním pochodu semínko nejistoty," přiznal Semín. "Dokonce jsem zvažoval, jestli se z Michala Semína nepřeměnit v Michalu Semínu. Když dokáže pochod zvyklat muže pevných zásad, jakým jsem já, co pak naše nebohá mládež?"

Když se okolo svatováclavského soudního tribunálu začali scházet zvědaví lidé, objevili se na scéně i Ladislav Jakl a Zuzana Roithová. Oba se pokoušeli získat podpisy pro svoji prezidentskou kandidaturu tím, že vydávali podpisové archy za prezenční listinu.

Po skončení akce se nám podařilo získat exkluzivně vyjádření pana Semína, ovšem na otázku, jak hodnotí průběh soudu svatého Václava odpověděl poněkud nejednoznačně:

"V diktatuře médií posluhujících relativismu jsme si uchovali zdravý rozum," vmetl c Semín do tváře našemu reportérovi a jal se sjíždět václavské náměstí na kole bez sedla.

Žádné komentáře:

Okomentovat